Funktionærerne hos Outline Vinduer klar til en rask gåtur i forbindelse med trivselsdagen

FARSØ: Tirsdag 8. oktober var det ikke primært produktion og salg af vinduer, der var i fokus hos de funktionæransatte hos Outline Vinduer i Farsø.

I stedet blev der holdt temadag med fysisk og psykisk sundhed på dagsordenen.

Programmet bød bl. a. på gåture, frokostfitness, konkurrencen ”kend din madpyramide” og oplægget ”Trivsel på arbejdspladsen – fra et kollegialt- og arbejdsgiverperspektiv”.

Formålet med trivselsdagen var bl. a. at styrke virksomhedens position i kampen for både at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

- Hvis man vil have en velfungerende virksomhed, er det langt fra nok at have et godt produkt – medarbejderne og deres kompetencer samt evne til at samarbejde er mindst lige så vigtig. Derfor har vi også, i takt med at det er blevet sværere at tiltrække den nødvendige arbejdskraft, skærpet fokus på ikke alene at gøre os attraktive overfor potentielle nye medarbejdere, men også at fastholde vores eksisterende medarbejdere, som vi uden tvivl gerne vil have glæde af mange år endnu, forklarer direktør hos Outline Vinduer, Jens Sørensen.

I første omgang var det kun de funktionæransatte, der var omfattet af trivselsdagen, men en lignende trivselsdag for de timelønnede er også på trapperne.

Outline Vinduer har altid haft fokus på medarbejdertrivsel og sociale arrangementer.

- Men der er ingen tvivl om, at fokus blot er blevet endnu større efter, at kampen om de gode folk er blevet skærpet. Derfor har vi i virksomheden også en personaleforening, der med støtte fra virksomheden løbende står for forskellige sociale arrangementer for medarbejderne og deres familier, fremhæver Jens Sørensen.

Indenfor de senere år har personaleforeningen bl. a. arrangeret fælles fisketur, deltagelse i Farsø Løbet, gokartkørsel, koncerttur til Aars og en tur i Fårup Sommerland med hele familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...