Ildsjæl i Ullits hædres for sin indsats for trængende i hele Vesthimmerland

Årets frivilligpris i Vesthimmerland plejer normalt at blive overrakt på ”Frivillig Fredag” - i overværelse af et stort antal af kommunens frivillige.

Det kunne desværre ikke lade sig gøre i år - men det gjorde nu ikke smilene mindre brede hos de tilstedeværende, da ”Frivilligprisen 2020” onsdag blev overrakt til ”Mor Roligs Hjælpeteam” i Ullits ved en lille seance i byrådssalen i overværelse af alle priskandidater, frivilligrådet, kultur- og fritidsudvalget og borgmester Per Bach Laursen.

Bag navnet ”Mor Roligs Hjælpeteam” gemmer sig Anette Rolighed Nielsen, som var indstillet hele to gange for sin store indsats med indsamling og uddeling af alt fra spil og tøj til indbo og mad til trængende i hele Vesthimmerland.

Eksempelvis er de uledsagede asylbørn i Østrup blandt de, der modtager gaver via ”Mor Roligs Hjælpeteam”.

”Og i det hele taget er Anette en kæmpe ildsjæl, som løfter en stor social opgave trods egen sygdom. Hun gør ikke meget væsen af sig, men sætter et kæmpe aftryk med sin hjælpsomhed. Alt dette sker af Anettes egen frie vilje og foregår fra Anettes private bolig i Ullits. Vi har også ladet os fortælle, at Anette bl.a. har kontakt til Dana Cup, hvor overskud af mad, glemte sager mv. også finder vej til Anettes adresse, lød det bl. a. ved prisoverrækkelsen.

Med frivilligprisen 2020 følger en pengegave på 5.000 kr., sponsoreret af Jutlander Bank.

Ved prisoverrækkelsen lød der i øvrigt også en stor tak til alle kommunens øvrige frivillige, som i dagligdagen gør en ekstra indsats for at understøtte det gode liv i Vesthimmerland!

- I gør det SÅ godt!, lød det anerkendende fra de Frivilligrådet og de tilstedeværende lokalpolitikere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...