I år byder modelhobbymessen bl. a. også på arbejdende modelbyggerstande

AARS: For sjette gang slår Messecenter Vesthimmerland 9. og 10. februar portene op til ”ModelHobby-messe”, og messen i 2019 tegner på forhånd til at blive den hidtil største af slagsen.

Som noget nyt vil der i år bl. a. være arbejdende stande, hvor publikum kan se modelbyggere, der bygger små lastbiler, militærkøretøjer og andre nye modeller, ligesom der eksempelvis også vil være stande med 3D printere, CNC fræsere og lignende.

Som tidligere er messen arrangeret i samarbejde med Sonny L. Nielsen, der er indehaver af firmaet www.modeltraktor.dk

Han forventer op imod 4.000 besøgende på messen.

- Vi er egentlig lidt unikke. De fleste modelhobbymesser er 90-95 procent tog, men hos os er det lidt anderledes. Vi forsøger at ramme så bredt som muligt indenfor modelhobby, og det er uden tvivl vores største styrke. F.eks. er en væsentlig del af vores messe landbrugsmodeller og landskabsudstillinger, og vi har vi også udstillere med dukker, påklædningsdukker og håndbyggede møbler til dukkehuse, hvilket man ikke ser på andre messer.

- Jeg tænker, bredden er en væsentlig grund til, at vi igen i år må melde mere end fuldt hus på udstillersiden, vurderer Sonny L. Nielsen.

En af de store publikumsmagneter på messen har de senere år været bassinet med fjernstyrede både.

Det har i år vokset sig endnu større, og er man lastbil-entusiast, er der også noget at glæde sig til.

Sonny L. Nielsen blev i efteråret kontaktet og fik tilbudt at få overdraget en modellastbilmesse.

- Det sagde jeg naturligvis jatak til, og det har gjort, at der i år er endnu mere at se på for dem, der er vilde med lastbiler, fortæller han.

Allerede før jul fik Sonny L. Nielsen på Facebook de første forespørgsler om årets udstillerliste, men den annonceres først her i slutningen af januar.

- Jeg er sikker på, at der nok skal være et par gode overraskelser, og jeg kan da bl. a. afsløre, at en af Danmarks bedste forhandlere af samlerlegetøj, Jacob Remien fra Sorø, er med på listen.

- Han er landskendt, især for sit sortiment af Tekno-biler i flot stand, og generelt kan der garanteres masser af inspiration til de besøgende - og rig mulighed for at få købt noget nyt til samlingen derhjemme. Hvad enten man er nybegynder eller mere erfaren, lover Sonny L. Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...