Hjerteforeningen står bag børnebørnenes madværksted

VESTHIMMERLAND: Hjerteforeningen i Vesthimmerlands Kommune inviterer for anden gang bedsteforældre og børnebørn i køkkenet for at kombinere fællesskab og hjertesund madlavning

Børnebørnenes madværksted byder på sjove og sunde madlavningskurser for børn og deres bedsteforældre.

I skolekøkkenet på Løgstør Skole har Hjerteforeningen ved det tidligere kursus oplevet stor interesse og tilfredse deltagere og gentager derfor madværkstedet for anden gang.

- Ambitionen med Børnebørnenes madværksted er dels at styrke fællesskabet og lade generationerne komme tæt på hinanden og dels fremme sunde madvaner. Derfor er vi glade for den store interesse for madværkstederne, siger frivilligchef i Hjerteforeningen, Betina Egede Jensen.

Undervejs i forløbet kommer bedsteforældre og børnebørn til at tilberede både morgenmad, madpakker, eftermiddagssnacks og festmåltider. Som afrunding på hver kursusgang spiser generationerne sammen.

I hvert madværksted deltager otte bedsteforældre og deres børnebørn. Børnene har en alder, der svarer til 4. til 6. klasses elever. Madkurset løber over fire gange og foregår i år i skolekøkkenet på Toppedalskolen. Ernæringsterapeut Mette Franch Hald underviser de to generationer i køkkenet.

Hjerteforeningen står bag Børnebørnenes madværksted, der er støttet økonomisk af Nordea-Fonden.

Hør mere om Børnebørnenes madværksted, ved Hjerteforeningen i Vesthimmerlands Kommune hos tovholder Anna Marie Wittrup Andersen tlf.: 21132687

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...