Uhrehøjes Mandfolk på MTB - klar til endnu en rask cykeltur i Uhrehøje Plantage

UHREHØJE: Vægt og størrelse har som udgangspunkt aldrig været nogen hindring - og det er corona-situationen nu heldigvis heller ikke længere....

Kendsgerningen er, at ”Uhrehøjes Mandfolk på MTB” nu er klar til at tage hul på sæson nr. tre i de naturskønne - men også krævende - omgivelser i Uhrehøje Plantage ved Farsø.

”Uhrehøjes Mandfolk på MTB” er for alle mænd i hele Vesthimmerlands Kommune.

- Også selvom du fylder lidt godt i landskabet, som talsmand Knud H. Odgaard udtrykker dét.

Mandfolkene cykler holdopdelt hhv. søndag formiddag og torsdag aften.

Hvert hold består maksimalt af otte MTB-ryttere og to instruktører, og kommer der for mange til et hold, etableres der blot et nyt med afgang et kvarter senere.

- Vi er allerede en flok på 15-25 mandfolk, der mødes og hygger os og har det sjovt! Men vi vil gerne have endnu flere legekammerater!!

- Mountainbike er super godt, hvis man vil i gang med at motionere, og man har nogle ekstra kilo på sidebenene.

- Den langsomste sætter tempoet. Vi kører i helt fladt terræn de første gange, og det handler først og fremmest om at komme af sted. Ikke om hvor hurtigt - og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj, understreger Knud Odgaard.

Yderligere oplysninger om ”Uhrehøjes Mandfolk på MTB” kan fås på Facebook-siden ”Uhrehøje Mandfolk på MTB” - eller ved personlig kontakt til en af de tre ”mandfolk”, Karsten Neve, Knud H. Odgaard eller Morten Simoni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...