Jimmy Støttrup Jensen skal træne førsteholdet i Løgstør

LØGSTØR: Fra den kommende sæson bliver det atter en lokal mand, der kommer til at stå i spidsen for Løgstør IFs bedste herrehold i fodbold.

Den nuværende førsteholdstræner, Kim Christensen, har ønsket at finde et trænerhverv tættere på sin bopæl ved Tjele, og det ønske har man i Løgstør IF valgt at respektere.

I stedet bliver det i 2020 Jimmy Støttrup Jensen, der skal træne førsteholdet i Løgstør.

Jimmy Støttrup Jensen har tidligere trænet ungdomshold i LIF med stor succes og er i det hele taget en vellidt person i klubben, der gennem årene har ydet en kæmpe indsats som frivillig.

- Jimmy har en høj træner-faglighed og er respekteret for sit arbejde, og vi ser meget frem til et samarbejde, hvor opgaven ikke mindst består i at få indlemmet endnu flere af vores ældste dygtige U-spillere i seniortruppen.

- Vi er sikre på at vores nye trænerduo kan indfri vores forventninger om også fremtidigt at være et af Vesthimmerlands bedste fodboldhold, siger formand Chris Hendriksen Severinsen.

Til at understøtte hele seniortruppen og lede andetholdet er Jan Pedersen blevet ansat for endnu en sæson.

Som hjælpe- og andetholdstræner skal han være med til at understøtte sammenhængskraften mellem klub, spillestil og mandsskabspleje.

- Jeg er både glad og stolt over at få lov til at stå i spidsen for den fodboldklub, som står mit hjerte nærmest, og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang.

- Samtidig er jeg utroligt glad for, at Jan P. har valgt at fortsætte i klubben, og jeg ser frem til et godt samarbejde med ham og de andre personer omkring seniortruppen, lyder det fra den kommende førsteholdstræner Jimmy Støttrup Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...