Trioen Petra West and her Handsome Guys går på scenen i Fjerritslev

VESTHIMMERLAND: Torsdag 16. maj klokken 19.30 kan man opleve den lokale gruppe Petra Westra and her Handsome Guys spille på Tinghuset i Fjerritslev.

Tinghuset har tidligere holdt udsolgte koncerter med gruppen, og på utallige opfordringer har man igen engageret den populære lokale trio.

Trioen består af Petra Westra: Sang, guitar og klaver. Hun har en meget karakteristisk og betagende stemme som udstråler stor glæde og varme, og er i stand til, både med sin stemme, sin store musikalitet, og sit meget smittende væsen, at fastholde publikums opmærksomhed til fulde. Petra er desuden organist ved kirkerne i Tranum og Lerup. Jens Hostrup: Guitar, saxofoner, fløjter, violin og mandolin. Jens går under betegnelsen ”multimusiker” idet han behersker en lang række instrumenter til fuldkommenhed, hvormed han tilfører musikken en lang række klangfarver og udtryk.

Jesper Bang: Kontrabas, er en meget talentfuld bassist som spiller professionelt i mange sammenhænge. Han får med sin meget store musikalitet musikken til at swinge i en sådan grad at det kan være svært at holde sig i ro.

Billetter købes hos Rene’s Vin og Grønt eller ved indgangen (hvis der ikke er udsolgt).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...