I alt ni såkaldte ”pitstops” er der indlagt i løbet af torsdagens kulinariske vandring gennem Farsø

FARSØ: Torsdag 13. juni omdannes Farsø atter til et rent eldorado for de lækkersultne.

For fjerde år i træk inviterer Lions Club Thit Jensen på gourmet-tur gennem byens gader under overskriften ”Kom og smag”.

Det er igen lokale spisesteder og madleverandører, der står for de i alt ni pitstops på turen gennem Farsø og byens søanlæg.

På hvert pitstop kan deltagerne se frem til at få serveret lidt lækkert til ganen.

Sidste år samlede arrangementet præcis 507 deltagere, og igen i år forventer arrangørerne at skulle bespise omkring 500 madglade.

- Mange begyndte tidligt at forhøre sig om, hvornår årets ”Kom og smag”-arrangementet skulle finde sted, og i Lions Club Thit Jensen glæder vi os naturligvis over den store interesse fra såvel spisesteder som deltagere.

- Flere personaleforeninger har eksempelvis henvendt sig, og det er i øvrigt også en god idé at tilmelde sig som et hold, eftersom vi uddeler en præmie til det største hold, oplyser Pylle Harbo på vegne af arrangørerne.

Billetsalget til arrangementet sker via ”Inge & Birthe” i Farsø Rådhuscenter, og det overordnede formål med det hele er at samle penge ind til Børn i Sorg i det vesthimmerlandske.

I forbindelse med arrangementet benytter Lions-kvinderne i Farsø samtidig lejligheden til at uddele årets Thit-pris til en kvinde, som i tidens løb har gjort noget særligt for Farsø.

Prisoverrækkelsen finder sted på Store Torv, hvor der i øvrigt også vil være både start og mål - og stemningsmusik hele aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...