Beboerforening håber på hjælp, så en ny up-to-date-legeplads kan stå klar senest i 2022

I Løgstør er der faktisk ikke mange legepladser, som er rigtig brugbare og up to date.

For enden af Søndermarksvej blev der i 1973 anlagt en 4500 kvadratmeter stor legeplads på et lejet areal tilhørende Vesthimmerlands Kommune.

Pladsen blev anlagt af Beboerforeningen Søndermarken, og et medlemskab af foreningen koster kr. 200 årligt, som er et frivilligt bidrag og anvendes til vedligeholdelse af legepladsen.

Da der ikke er andre legepladser i området, benyttes pladsen af alle omkringliggende veje - og man har derfor i foreningen besluttet, at pladsen er tilgængelig for alle byens borgere.

Gennem tiderne, har skiftende bestyrelser arbejdet på, at gøre pladsen attraktiv.

Gennem fonde og sponsorater er der skaffet midler, så der indtil videre er investeret kr. 200.000 - sidst med støtte på 25.000 kr. fra Den Danske Bank.

Her i 2020 fik bestyrelsen lovning på 75.000 kr. med en klausul om, at hele projektet til 190.000 kr. kan finansieres inden 2022.

Derfor beder foreningen nu alle om hjælp, så man kan få en ordentlig, stor og tidsvarende legeplads, som alle byens børn og unge kan benytte.

Godkendte legeredsaber koster ”en jetjager”, men er også sikre at bruge.

Bestyrelsen håber, at pengeinstitutter og virksomheder i Løgstør og omegn vil træde til, så projektet kan fuldføres.

På en skøn torsdag formiddag var der børn fra Sneglehuset på besøg, og de fik kagemand, sponseret af bager Groes. Mest for at kaste lys på, at en færdiggørelse af legepladsen ved Søndermarksvej vil være til glæde for hele Løgstør by.

Formanden for legepladsen Henning Juul Jensen og Britta Welling skar den lækre kagemand ud til de glade børnehavebørn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...