Seniorklubben har både besøgt nordens Paris og den franske riviera

VESTHIMMERLAND: Landboseniorklubben Vesthimmerland har været på en-dagstur til Aalborg 54 deltagere. Dagen begyndte med rundvisning og smagsprøver hos Aalborg Chokoladefabrik. Bagefter kørte bussen en tur rundt i Aalborg, hvor Martin Jensen fortalte om de fabrikker, der var midt i 60erne, men som nu er store boligområder. Derefter besøgte man AgriNord i Skalborg, hvor Henrik Dalgaard fortalte om Agri Nord. Her spiste man frokost, inden turen gik til Musikkens Hus, hvor der også var rundvisning og kaffe.

Seniorklubben har også haft en syv-dages tur til Provence i Sydfrankrig. Man boede den første nat i Nice - med byrundtur og besøg på den smukke strandpromenade.

Dagen efter kørte man langs kysten igennem Cannes og så den smukke palmebevoksede promenade med de flotte hoteller, hvor filmstjernerne bor under filmfestivalen.

Holdet blev indlogeret på et hotel i Avignon, hvor man boede resten af tiden. Der var flere interessante ture i området, man besøgte bl.a. Camarguedeltaet ved Rhone flodens udmunding i Middelhavet. Dagen sluttede med besøg på et vinslot, hvor man så vinmarker og hørte om, hvordan vinen bliver fremstillet.

Der var også byrundtur med tog i Avignon

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...