På udstillingen vil de tre kunstnere vise værker indenfor de tre genrer: Tegning, Objekt og Maleri

GATTEN: I weekenden op til efterårsferien indtager den lokale kunstner Kathrine Van Godt og den dynamiske kunstnerduo Dencker og Schneider Galleri Himmerland med udstillingen de sammen har døbt: “T. O. M”

På udstillingen vil de tre kunstnere vise værker indenfor de tre genrer: Tegning, Objekt og Maleri - og sådan opstod ideen til navnet på udstillingen.

- Vi har tidligere arbejdet sammen om udstillinger i både ind- og udland og er ofte optaget af de samme begreber. Tidens tendenser, politik og køn er noget, vi alle er optaget af, og som kommer til udtryk i vores arbejder, forklarer Kathrine Van Godt.

Hun mødte oprindeligt kunstnerduoen Henrik Dencker og Sonny Schneider, der har base i Berlin, i forbindelse med en udstilling i Berliner-galleriet, og de tre kunstnere fandt hurtigt sammen i et kunstnerisk slægtskab.

Kathrine Van Godt er især kendt for sin såkaldte ”Pig-Art” med grise som gennemgående motiv.

Henrik Dencker vil i Gatten udstille nye malerier, hvor han arbejder med ikoniske figurer som Tintin og Kaptajn Haddock, mens Sonny Schneiders tegninger er fulde af både forunderlighed og humor.

Ved åbningen af udstillingen i Galleri Himmerland vil de tre kunstnere desuden arbejde på en større fælles installation, der vil bugte sig igennem galleriet.

Alle tre kunstnere vil være til stede og vil kort fortælle om deres kunstneriske virke, når udstillingen åbner søndag 13. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...