13. januar lægger ALFA i Aars påny øvelokaler til en workshop for børnekorledere fra hele Danmark.

AARS: Onsdag 13. januar samles over 30 børnekorledere fra hele landet endnu en gang til workshop om børnekorledelse i Vesthimmerland.

Det er tredje år i træk, Kulturskolen Vesthimmerland og Musikhuset ALFA inviterer børnekorledere fra landets folkeskoler, friskoler, musikskoler samt organister til fælles inspirationsdag i Vesthimmerland.

Formålet med workshoppen er at styrke korledernes faglige fællesskab samt tilbyde nye metoder, der vil kunne understøtte arbejdet med at lave børnekor.

Ud over de mange børnekorledere udefra er alle Vesthimmerlands musiklærere inviteret med til workshoppen, hvor gæsteinstruktøren i år er Rie Larsen.

Rie Larsen er en af landets helt store børnekorprofiler, og arbejder til daglig på Kochs Skole/Kochs Skoles Musikskole i Aarhus som korleder, klaver - og sanglærer, fællessangsformidler og musikterapeut.

Workshoppen danner i øvrigt optakt til den årlige skolekorskoncert fredag i uge 9 i forbindelse med Vesthimmerlands Kulturuge.

Her vil 200 børn fra seks af kommunens skoler gå på scenen i ALFA for at synge sammen med et band af professionelle musikere fra Kulturskolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...