Halloween på trapperne i Gundersted Købmandsgård

GUNDERSTED: Halloween er lige op over, og det er bestemt også noget, der bemærkes i den gamle Købmandsgård i Gundersted, hvor man i den seneste tid har kunnet bemærke underlige lyde, specielt inde i butikken.

- De kommer pludselig og helt uventet, og vi er lidt usikre på, om det er, fordi vi har åbnet op for den gamle varekælder.

- Vi kender ikke til, at der ligefrem skulle være nogen som er døde dernede, men det var jo kendt som et hyggeligt sted med smugkro, så hvem ved om dem, der for flere årtier tilbage benyttede kælderen, er blevet sure over, at vi nu har lavet om dernede, bemærker Charlotte Jensen fra købmandsgårdens bestyrelse med et finurligt glimt i øjet.

På baggrund af spøgerierne har bestyrelsen bag Gundersted Købmandsgård nu valgt at bede kunder og andre interesserede om hjælp til at få styr på butikken og få skabt noget arbejdsro for personalet.

Det kommer til at ske fredag 26. oktober, hvor butikken - med kundernes hjælp - skal have fundet 13 gode måder til at få ånderne smidt ud af butikken.

Endvidere håber man at få hjælp til at få skåret nogle frygtindgydende græskarhoveder, som måske også kan være medvirkende til, at ånderne ikke tør komme tilbage igen.

Og hvis de frivillige så oven i købet kommer uhyggeligt udklædt, kan det forhåbentlig yderligere være med til at skræmme ånderne ud.

Købmandsgården har naturligvis sørget for gratis kaffe, saftevand og kage til alle frivillige spøgelsesjægere, ligesom der vil være flotte præmier til dem, der har hjulpet bedst.

- Vi gør dog opmærksom på, at alt sker på eget ansvar, idet vi ikke kan vide, hvordan de gamle ånder i Købmandsbutikken vil reagere på dagens aktiviteter, bemærker Charlotte Jensen afslutningsvis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...