Umage trio i fællesskab står bag en koncert i kirkesalen på Vitskøl Kloster tirsdag 14. maj

VITSKØL: Aalborgs Symfoniorkester, TAMU Vitskøl Kloster og Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars.

Hvad har de til fælles, kunne det måske være fristende at spørge.

Svaret er, at den umage trio i fællesskab står bag en koncert i kirkesalen på Vitskøl Kloster tirsdag 14. maj.

16 strygere fra Aalborg fra Aalborg Symfoniorkester vil denne aften fremføre nogle af den klassiske musiks største mesterværker, herunder Mozarts ”Eine kleine Nachtmusik”, Albinonis ”Adagio” samt Sommer-satsen fra Vivaldis ”De Fire Årstider”.

Aalborgs Symfoniorkesters internationalt anerkendte koncertmester Vesselin Demirev står som ensembleleder og solist i spidsen for 16 dygtige kolleger. Koncerten krydres undervejs med musikalske anekdoter, og efter koncerten vil der være mulighed for en snak med musikerne.

- Kirkesalen på Vitskøl Kloster er den perfekte ramme for en klassisk koncert af denne størrelse, og jeg håber, at mange har lyst til at opleve de dygtige strygere i det smukke og akustisk skønne rum, siger musikhusleder Lisbeth Jagd.

- Repertoiret er en række klassiske highlights, som rigtig mange kender godt og kan høre igen og igen - og som mindst lige så mange ikke vidste, at de faktisk godt kendte. Det er således en oplagt lejlighed til at stifte bekendtskab med klassisk musik, hvis man endnu ikke er så fortrolig med genren, føjer musikhuslederen til.

Inden koncerten vil der være mulighed for at nyde en middag i munkesalen på Vitskøl Kloster.

Maden serveres af elever på TAMU-uddannelsen på Vitskøl Kloster og bestilles sammen med koncertbilletten via link på ALFAs eller Vitskøl Klosters hjemmesider.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...