Med hjælp fra gavmilde sponsorer ventes nyt udeområde at være færdigetableret til foråret

Løgstør Skole har netop været igennem et lang og omfattende renovering, som nu er afsluttet.

Legepladserne ved skolen er blevet renoveret, og der er ydet en kæmpe frivillig indsats af forældre, bl. a. med at lægge fliser på et større areal.

Nu kommer turen så til de arealer, som ligger mellem og ved legepladsen, og i den anledning var Carsten Agesen fra Vesthimmerlands Kommune, skoleleder Klaus Toft, lokale repræsentanter fra Rotary, Løgstør Plantningsforening og Gravers Graversen tirsdag samlet på skolen for at tage bestik af situationen.

Der er primært tale om beplantning på områderne, men der skal også skrælles jord af, inden arbejdet kan udføres, så alt i alt bliver det alligevel et større projekt.

Løgstør Plantningsforening, Rotary og Gravers Gravers var alle mødt op for at fortælle, at de hver især vil donere 10.000 kr. til projektet.

Gravers Graversens donation er specifikt øremærket til de frivilliges arbejde.

Med det beløb, der således er til rådighed, vil det være muligt at beplante de udendørs områder og lægge flis på som beskyttelse af hensyn til elevernes gang på arealerne.

Carsten Agesen fra Vesthimmerlands Kommune præsenterede projektet for deltagerne med beskrivelse af hvilke planter, der bliver tale om.

Projektet faldt i god jord hos de fremmødte, og afhængig af vejret forventes det nytilplantede område at være færdigetableret i foråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...