Team Aars Mægleren er klar til endnu en 24-timers tørn

AARS: Når der i weekenden 15.-16. juni igen holdes Stafet for Livet i Aars Lystanlæg er Team Aars Mægleren for tredje gang med på startlisten.

Ejendomsmæglerteamet anført af Heidi Thomsen deltog både i 2016 og 2017, og er nu igen klar til en 24 timers-tørn i anlægget oven på en pause i 2018.

- Jeg deltager, fordi kræft rører os alle sammen, og i mit arbejde kommer jeg jo blandt andet ofte ud til kunder, der skal sælge et hus, fordi ejeren er blevet syg af kræft, siger Heidi Thomsen.

Team Aars Mægleren plejer at stille med 32 deltagere, som skiftes til at være i aktion i de 24 timer, stafetten varer, og Heidi Thomsen tager selv gerne tørnen og går om natten.

- Det er hyggeligt, og her er der tid til at stoppe op og snakke med nogen, man ikke kender, bemærker hun.

Heidi Thomsen har selv været skånet for at have kræft helt tæt inde på livet, men under Stafet for Livet oplever hun en helt særlig stemning omkring den frygtede sygdom.

- Der er en usædvanlig åbenhed, og der er børn med, som også ser, hvordan kræftsyge faktisk kan have en god dag. Og det er et vigtigt budskab at vise, at der faktisk også er mange, der overlever kræft i dag. Man møder også nogle, som man ikke vidste var syge, og så går de pludselig i en gul trøje.

- Så får man snakket om det – men også om andre ting, nævner Heidi Thomsen.

Sammen med sit hold har hun i 2016 og 2017 sammenlagt indsamlet 25.000 kroner til kampen mod kræft.

Holdet har sat det sociale i højsædet, og med et stort telt i Anlægget med plads til to andre hold, har der under stafetterne været masser af liv i lejren – ikke mindst omkring spisetiderne.

- Det plejer at være smadderhyggeligt, og børnene går runder på kryds og tværs af de forskellige hold og på kryds og tværs af venner og familier, siger Heidi Thomsen og tilføjer, at Team Aars Mægleren er et åbent hold, hvor alle andre også kan melde sig.

Tilmelding til årets Stafet for Livet i Aars foregår via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/stafet/aars.

Her kan interesserede også læse meget mere om årets stafet og se det foreløbige program for 24-timers arrangementet i Aars Lystanlæg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...