Dumbo, Asterix og dansk film har premiere i Løgstør Bio

LØGSTØR: Tre nye film får i denne uge premiere i Løgstør Bio.

Den første i rækken er den danske film Danmarks Sønner.

Her nærmer vi os årsdagen for et stort bombeangreb i København. De yderste fløje er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til.

Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten.

Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle …

Den næste film er med en klassik filmfigur. Titlen er Asterix og trylledrikkens hemmelighed.

Da landsbyens druide, Miraculix, kommer galt afsted, mens han plukker mistelten, beslutter han sig for, at det er tid til at sikre landsbyens fremtid.

Ledsaget af Asterix og Obelix tager Miraculix ud på en rejse til Gallien for at finde en talentfuld, ung druide, der kan overtage trylledrikkens hemmelige opskrift.

Den sidste film er også en klassisk filmfigur, nemlig Dumbo.

Cirkus ejeren Max Medici (Danny DeVito) ansætter den tidligere stjerne Holt Farrier (Colin Farrell) og hans børn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins) til at tage sig af en nyfødt elefant, hvis overdrevne ører gør ham til grin i et cirkus der allerede kæmper med problemer.

Men da de opdager, at Dumbo kan flyve, gør cirkus et utroligt comeback, der tiltrækker opmærksomhed fra den veltalende iværksætter V.A.

Vandevere (Michael Keaton), der rekrutterer den skønne lille elefant til sit nyeste, mere end livlige underholdnings sted, Dreamland. Dumbo svæver til nye højder sammen med en charmerende og spektakulær luftakrobat, Colette Marchant (Eva Green), indtil Holt lærer at under sin skinnende overflade er Dreamland fuld af mørke hemmeligheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...