Købmandsbutik genåbnet med ny købmand i baghånden

GUNDERSTED: Et nyt år er begyndt, og det samme er en ny epoke i Gundersted Købmandsgård, hvor det nye kassebånd mandag begyndte at rulle igen.

Hen over jul og nytår har hele butikken fået flot opfriskning, hvor der både er blevet malet og flyttet om.

Specielt de første dag i det nye år har der været run på for at blive færdige til den nye åbningsdag med en ny god, gammeldags købmand i baghånden.

Benjamin Andersen fra Min Købmand i Farstrup er nu leverandør af dagligvarer til den lille købmandsbutik i Gundersted.

- Og vi er rigtig glade for, at det netop er en købmand af den gamle skole, med et innovativt syn, som nu skal levere varerne her i Gundersted Købmandsgård, lyder det fra købmandsgårdens formand Kjeld Østergaard.

Også butikkens ansatte er rigtig glade for at det nye samarbejde.

- Jeg synes, det er rigtig rart, at vi nu kan tilbyde friskbagt brød og kager hver dag til vores kunder, lyder det således fra Jytte Nielsen, der er en af butikkens faste ekspedienter.

Sasha Nielsen føjer til, at både udvalget af ugeblade og almindelige dagligvarer er blevet større og billigere end tidligere.

Byens borgere er også begejstrede for, at butikken nu igen er åben.

- Og butikken ser jo meget større ud nu, erklærer Inga B. Christensen, da hun som en af de første kunder kommer ind i butikken.

- Jeg har virkelig manglet min lokale butik her de sidste knap tre uger. Ikke bare det at kunne handle, men også det af få mit medicin bragt herud betyder meget for en person i min alder. Dertil er det også rigtig skønt, at vi nu får samme tilbudsvarer som i de rigtige ”Min købmand”-butikker tilføjer hun.

Benjamin Andersen er både spændt på og glad for det nye samarbejde.

- Vi har pt. gang i mange ting i hovedbutikken i Farstrup, hvor en ny stor butik på 450 kvm vil blive bygget her i løbet af foråret og sommeren. Det gør, at vi bliver godt rustet til at kunne levere et endnu større udvalg af varer her i Gundersted fremover, og jeg kan kun opfordre kunderne i Gundersted til at efterspørge de varer, de mangler på hylderne.

- Så skal vi nok få dem bragt herover til Gundersted, lover den nye Gundersted-købmand.

Butikken er åben på hverdage fra 8.30 til 17.30 og fra kl. 8 til 12 om lørdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...