Limfjordsmuseets Snapseri har 13. november premiere på ”Kanalfogedens kryddersnaps”

LØGSTØR: Limfjordsmuseets Snapseri slår 13. november dørene op til årets sidste offentlige arrangement.

Temaet for aftenen bliver Frederik VII’s Kanal - både set i et historisk og et fremtidigt perspektiv.

- Der er talt meget og længe om en genåbning af Frederik VII’s Kanal – ikke mindst af mig selv. Men meget tyder nu på, at det lysner for de ambitiøse ambitioner om at genåbne den historiske vandvej i Limfjorden. Og selv om der endnu er lang vej endnu, så oplever vi en velvilje og opbakning fra Vesthimmerlands Kommune, der gør projekt realiserbart, siger direktør for Limjordsmuseet, Anders Bloksgaard, der i sin fortælling ikke blot vil kaste lys over kanalens historie, men også løfte sløret for grundelementerne i et kommende projekt.

Aftenen byder samtidig også på en premiere i form at Snapseriets første kryddersnaps, udviklet i salgsøjemed.

Den nye snaps er døbt Kanalfogedens Kryddersnaps og er udviklet af snapseriet med opbakning fra De Danske Spritfabrikker.

- Det har været ambitionen at udvikle en mild kryddersnaps, der også henvender sig til folk, der ellers ikke normalt er til snaps. Vi plejer lidt spøgende at sige, at vi gerne ville designe en snaps, der også henvender sig til kvinder og børn, fortæller Anders Poulsen, der har været en af foregangsmændene bag den nye kryddersnaps, som bygger på en kombinationen af havtorn og sukkertang.

Prisen for at deltage i arrangementet 13. november er 100 kroner pr. person.

Da der er et begrænset antal pladser til rådighed skal forhåndstilmelding tilmelding ske på tlf. 98 67 18 05.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...