Skulle være afholdt 24. maj, men arrangørerne trækker stikket allerede nu

LØGSTØR: Tirsdag i sidste uge tog arrangørerne af Muslingehøstfesten i Løgstør konsekvensen af corona-situationen og afblæste den årlige publikumstræffer første lørdag i april.

Nu følger Lions Club Løgstør trop og aflyser 2020-udgaven af Kanal Gourmet & Kultur Rally, som skulle have været afholdt 24. maj.

- Det var en vanskelig beslutning. Men på grund af den usikkerhed, der lige nu er i forhold til smittespredningen i Danmark, kan vi som humanitær organisation, der hjælper andre, ikke løbe den risiko, at vi er med til at sprede smitten, siger Jens Lauritzen, der er formand for Kanal Rally-udvalget i Lions Club Løgstør.

Kanal Gourmet og Kultur Rally plejer at tiltrække over 300 mennesker, som får en gastronomisk og kulturel oplevelse rundt om Frederik Den VII’s Kanal.

Aktiviteten er samtidig en af Lions-klubbens største indtægtskilder i løbet af året.

- Men selv om situationen meget vel kan være bedre i maj, kan den også være eskaleret yderligere.

- Derfor har vi set os nødsaget til at træffe beslutningen nu, imens vi endnu kan begrænse omkostningerne, forklarer Jens Lauritzen.

Selv om det var en svær beslutning, bakker klubben op om aflysningen.

- Det er træls for Lions, for vores gæster og for Løgstør som helhed, at vi er nødt til at aflyse denne store event. Men alternativet kan vise sig langt værre, og ingen i Lions ønsker at løbe den risiko.

- Derfor er det en fælles beslutning, som hele klubben står bag, understreger klubpræsident Jacob Dalgaard.

Kanal Gourmet og Kultur Rally har ellers været et fast indslag i Løgstør de seneste syv år, og Lions Club Løgstør har allerede fastsat en dato for afviklingen af arrangementet i 2021.

Det bliver 30. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...