Løgstør Kabel-tv tæller pt. 1628 medlemmer fordelt på 133 bredbåndkunder, 741 pakke 1-forbrugere, 410 pakke 2-kunder og 344 pakke 3-kunder

LØGSTØR: Udskiftning af 205 forstærkere. Udskiftning af næsten 1500 fordelere og renovering af 28 strømpunkter.

Løgstør kabel-tv har i det seneste år sammen med leverandøren Stofa arbejdet intenst på at opgradere muslingebyens kabelnet.

- Og for den enkelte husstand har opgraderingen betydet en bedre kvalitet - og mulighed for en endnu hurtigere data-forbindelse - helt op til 1Gb - ganske som de hurtigste fiberforbindelser, fremhævede formand Bjarne Mæng i sin beretning på årets kabel-tv-generalforsamling.

Løgstør Kabel-tv tæller pt. 1628 medlemmer fordelt på 133 bredbåndkunder, 741 pakke 1-forbrugere, 410 pakke 2-kunder og 344 pakke 3-kunder.

- Som andre foreninger oplever også vi et stadigt fald i antallet af abonnenter til de dyreste programpakker.

- Det har muligvis noget med priserne at gøre, men det skyldes formentlig også, at streaming bliver mere og mere udbredt, og at de enkelte abonnenter nu selv i højere grad kan blande deres tv-pakker, vurderer Bjarne Mæng.

42 medlemmer af Løgstør Kabel-tv var dukket op til generalforsamlingen.

De genvalgte både Jens H. Hedegaard og Per Ravn til bestyrelsen, ligesom der også var genvalg til de tre suppleante Peter Møller Christensen, Lars-Heine Andersen og Sven Linde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...