Der blev klippet julepynt til den store guldmedalje i landsbyordningen og indskolingen på Ranum Skole.

RANUM: Julehyggen var på det højeste, og der blev klippet og klistret til den helt store guldmedalje, da LBO Ranum og Ranum Skoles indskoling forleden omdannede Børnehuset, skolekøkkenet og faggangen på Ranum Skole til en kæmpejulestue, hvor børn, forældre og bedsteforældre kunne få stillet de kreative lyster. Overalt emmede de kreative værksteder af god gammeldags julestemning.

Efter at LBO Ranums leder, Joan Mølgård, havde budt de ca. 110 børn og 80 voksne velkommen var der først Luciaoptog med deltagelse af børnene fra børnehaven.

Herefter blev de kreative værksteder besøgt, hvor der var mulighed for at lave diverse juleklip, guirlander og juledekorationer mm.

Inden børn, forældre og bedsteforældre vendte hjemad med resultatet af dagens anstrengelser, blev der serveret gløgg, saftevand og æbleskiver, alt imens snakken lystigt gik på tværs af det langbord, som var blevet sat op i Faggangen.

Det var første gang, LBO Ranum og indskolingen gik sammen om at arrangere julehygge sammen, men bedømt ud på antallet af deltagere og den gode stemning må man formode, at det ikke bliver sidste gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...