Stort lege- og actionland på plads i efterårsferien i Messecenter Vesthimmerland

AARS: Efterårsferie og Jubiland i Messecenter Vesthimmerland er to sider af samme sag.

Også i år byder messecenteret i Aars på et stort lege- og actionland i efterårsferien - nærmere bestemt tirsdag 16. og onsdag 17. oktober.

Efter mere end 20 års tæt samarbejde med Ranum Teltudlejning, har messecenteret i år indgået aftale med en ny samarbejdspartner: Hophans.dk, der bygger lege- og actionlande over hele Danmark.

Det indebærer en masse nye aktiviteter - bl.a. en såkaldt "High Jumper", der er en stor trampolin, hvor børnene bliver spændt op i seler, der gør, at de kan hoppe op i to-tre meters højde.

Hallerne i Messecenter Vesthimmerland vil selvfølgelig også være fyldt med en masse forskellige hoppeborge, karruseller og meget mere.

- Der bliver action og sjov for børn i alle aldre, og vi håber også i år at kunne tiltrække op mod 1500 børn, forældre og bedsteforældre fra et stort opland.

- I samme forbindelse vil vi gerne takke Ranum Teltudlejning for et fantastisk samarbejde igennem rigtig mange år.

- Ranum Teltudlejning har valgt at sælge ud af sine aktiviteter, hvorfor de ikke har mulighed for at lave Jubi-Land sammen med Messecenter Vesthimmerland. Derfor har vi indgået et nyt samarbejde med Hophans.dk, som vi glæder os til at byde velkommen til Jubi-Land i Aars, forklarer messecenterdirektør Brian Otte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...