I børnenes efterårsferie i uge 42 byder Messecenter Vesthimmerland i Aars som sædvanligt på et stort lege- og actionland tirsdag 15. oktober og onsdag 16. oktober.

AARS: I børnenes efterårsferie i uge 42 byder Messecenter Vesthimmerland i Aars som sædvanligt på et stort lege- og actionland tirsdag 15. oktober og onsdag 16. oktober.

Vi 2018 indgik messecenteret et nyt samarbejde med Hophans.dk, der bygger lege- og actionlande over hele Danmark.

Det nye samarbejde medførte stor fremgang i besøgstallet og mange positive tilbagemeldinger fra både børn og deres forældre, og messecenteret glæder sig på den baggrund til at fortsætte samarbejdet med Hophans.dk i efterårsferien 2019.

En ny aktivitet i år bliver en såkaldt ”High Jumper” - en stor trampolin, hvor børnene bliver spændt op i seler, der gør, at de kan hoppe op i to–tre meters højde på trampolinen.

Børnene får også mulighed for at prøve de poulære ”Bumper balls” - nogle store bolde med en diameter på ca. 1 meter, som børnene er inden i.

Hallerne i Messecenter Vesthimmerland vil derudover selvfølgelig være fyldt med en masse forskellige hoppeborge, sweeper, rodeotyr, karusseller og meget mere.

Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis, og der er selvfølgelig også åbent i Himmerlands GoKart Center, hvor de fartglade begge dage kan få styret deres lyster.

”Jubilandet” i Messecenter forventet i løbet af de to dage at tiltrække op imod 1500 børn og deres forældre og bedsteforældre.

Melder sulten og tørsten sig undervejs er der mulighed for at købe både mad og drikke, men man er også velkommen til at medbringe egen madkurv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...