Onsdag eftermiddag ramte Johnny Olesen Aggersund på svømmeturen rundt om hele Vendsyssel, hvor han samler penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro

Onsdag eftermiddag ved kaffetid, ankom Johnni Olesen til Aggersund, efter at have svømmet 10,34 km fra Haverslev Havn til Aggersund.

Her blev han modtaget af Gudrun, som havde både kaffe og kage klar - både til Johnni, men også til alle, der kom for at kigge på. Johnni skulle overnatte i Aggersund, hvor 5. etape startede kl. 10 torsdag formiddag med kurs mod Vesløs, en tur på 12,98 km.

Ved en fejltagelse var Johnni gået i land ved kajen på nordsiden af broen, men da han fik at vide, at nogen havde lavet kaffe og kage, svømmede han resolut over på sydsiden, hvor den lille Aggersund Havn er. Her gjorde kagen godt i maven efter den lange tur, men kaffe havde han endnu ikke lært at drikke.

Efter planen slutter han af med den 49. etape den 14. august i Nørresundby efter at have svømmet 479 km. Turen er for at skaffe penge til Julemærkehjemmet i Hobro via sponsorater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...