BOLIG: Ejendomsmæglerfirmaet er åbnet i Østerbrogade i Løgstør

Mange i Løgstør har sikkert allerede set Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens skilte rundt i landskabet.

Fra først i april vil du komme til at se flere af John Frandsens skilte i og omkring Løgstør, når ejendomsmæglerfirmaet slår dørene op til deres nye boligbutik midt på Østerbrogade i Løgstør.

Den nye afdeling, vil være firmaets 29. boligbutik, og firmaet strækker sig i dag fra Fredericia i syd til Aalborg i nord.

Mere lokalt har Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen allerede en veletableret boligbutik i Aars.

- Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen sætter en ære i at være til stede i lokalsamfundet og være en del af byen og området. Efter at Aars afdelingen er kommet rigtig godt i gang, er det naturligt, at vi nu udvider aktiviteterne og tilstedeværelsen her i Vesthimmerland, fortæller Tom Madsen, der er partner i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i en pressemeddelelse.

- Som de fleste nok har bemærket, er boligmarkedet i virkelig god gænge, og vi kan se gode muligheder og udvikling i og omkring Løgstør. Der er en god sammensætning af villaer, ejendomme på landet og sommerhuse i Vesthimmerlands Kommune. Her mener jeg, at vi virkelig har noget at byde på, når det gælder kontakt til flere købere og bred markedsføring af boligerne, siger, Tom Madsen.

- Med firmaets tilstedeværelse i bl.a. Aars og Aalborg føler vi os hjemme i Løgstør og Vesthimmerland, og vi glæder os vildt meget til at komme godt i gang i byen og området, slutter Tom Madsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...