Enkelte kraftige regnbyger kan ikke overskygge indtrykket af en alt i alt vellykket Livø Jazz Festival 2019

LIVØ: Heller ikke i 2019 slap Livø Jazz Festivalen for at opleve det danske sommervejr fra den mere lunefulde side, men sammenlignet med i fjor, da stormen Johanne blæste hærgende ind over Limfjordsøen, slap festivalen i år forholdsvis nådigt.

Festivalen blev ganske vist ramt af et par enkelte kraftige byger torsdag og lørdag, men ind imellem var der også sol, så gæsterne kunne nyde samværet udendørs det meste af tiden.

Og til den planlagte River Boat sejlads rundt om Livø med færgen Miniline gik det hele op i en højere enhed med højt solskin både ombord og på himlen.

Selv Limfjorden viste sig fra sin bedste side. Roligt, fladt vand gav optimale forhold for både musikerne og det travle serveringspersonale ombord, som måtte tage turen op på soldækket adskillige gange med friske forsyninger til de veloplagte gæster.

Stemningen var også generelt positiv på lørdagens generalforsamling i Livø Jazzens venner, som står bag Livø Jazz Festivalen.

Mange gæster benyttede lejligheden til at rose arrangementet - og flere har allerede genbooket deres værelser til festivalen i 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...