Duoen kan høres på lørdag i Borregård

BORREGAARD: Den populære duo Jane & Shane fyldte for snart et år siden Løgstør Kirke, da de gav julekoncert i muslingebyen, og lørdag 3. november kan duoen igen opleves i det vesthimmerlandske. Denne gang på Fort West i Borregård.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse, hvad man bl. a. gennem flere år kunne opleve, da duoen turnerede sammen med Niels Hausgaard.

De to folkemusikere mødte hinanden i København tilbage i 2000, og siden har Danmark dannet rammen om deres musikalske aktiviteter.

Siden gennembruddet i 2003 er Jane&Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark.

Club West har en målsætningen om, at klubben gerne vil afvikle to-tre koncerter med country eller irsk folkemusik i vinterhalvåret, efter at klubben er stoppet med square dance undervisning.

- Vi mødes stadig fire gange i løbet af vinteren med dansen for hyggens skyld, men vil gerne ha’ gang i musikarrangementer igen, som vi havde det for år tilbage.

- Vi har flere gange fået opfordringer om at arrangere koncerter, så nu skal det prøves, og vi håber, at folk vil tage godt imod tilbuddet, siger Kristian Haldrup fra Club West.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...