Tre film på vej på lærredet i Løgstør Bio

LØGSTØR: I denne uge kan Løgstør Bio servere tre film for det lokale biografpublikum.

Den første, vi nævner, er filmen Vildheks.

12-årige Clara er en ganske almindelig pige, der bor i byen med sin mor Mille. Clara er bedste venner med Oscar, der er lidt speciel, så hun holder det hemmeligt for de andre piger i klassen.

Clara vil nemlig bare gerne være helt normal og passe ind. En dag begynder Clara at kunne lugte og høre ting, som hun ikke burde kunne, og samtidig er hun overbevist om, at en mystisk, sort kat forfølger hende.

Den næste film er Jakob og Peter Plys.

I Disneys hjertevarme live-actionfilm Jakob og Peter Plys er den lille dreng, der tog på utallige eventyr i Hundredmeterskoven med sin samling af livlige og elskelige tøjdyr, blevet voksen og mismodig. Nu er det op til hans barndomsvenner at drage ud i verden og hjælpe Jakob med at huske den kærlige og legesyge dreng, han stadig har indeni.

Jakob er nu voksen og hænger fast i et job, hvor han arbejder for meget, tjener for lidt og går en usikker fremtid i møde. Han har sin egen familie, men arbejdet fylder hele hans liv og efterlader meget lidt tid til hans kone og datter.

Jakob har fuldstændig glemt den idylliske barndom, han tilbragte sammen med en troskyldig, honningelskende bjørn og hans venner. Men da han genforenes med Peter Plys, der nu er laset og nusset efter mange års kram og leg, vækkes deres venskab til live og minder Jakob om de endeløse dage i fantasiens verden, der formede hele hans barndom. Dengang da det at lave ingenting var det allerbedste noget. Efter et beklageligt uheld med Jakobs mappe, må Plys og vennerne Grisling, Æsel og Tigerdyret tage ud af skoven og vove sig ind i London for at aflevere de yderst vigtige ejendele ... for dine bedste venner er der altid for dig.

Den sidste film er Smallfoot.

Et animeret eventyr for hele familien. Smallfoot vender Bigfoot-legenden på hovedet, da en kvik ung Yeti finder noget, som han ikke troede eksisterede - et menneske.

Nyheden om denne Smallfoot gør ham berømt og giver ham chancen for at finde sammen med hans drømmepige. Det skaber også uro i det lille enkle Yeti-samfund om, hvad der ellers findes derude i den store verden uden for deres snedækkede landsby... En spændende historie om venskab, mod og glæden ved at opdage noget nyt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...