Henning Als fik Fritidsprisen, mens 15-årige Camilla Bech, Vegger IK, fik overrakt årets DGI Unglederpris

Årets fritidspriser i Vesthimmerland bliver sædvanligvis overrakt under stor festivitas i Vesthimmerlands Musikhus i ALFA i Aars. I overværelse af idrætsudøvere fra hele kommunen - og et stort antal lokale ildsjæle.

I år blev der i stedet - under hensyntagen til corona-situationen - tale om en overrækkelse i to tempi: Først ved en mindre seance i Østhallen i Simested og dernæst ved en lignende seance i Vegger Idræts- og Kulturhus.

Besøget i Als gjaldt modtageren af Fritidsprisen 2020, kasserer i Østhallen, Henning Als.

Han er blevet indstillet til prisen af Aalestrup IFs basketball-afdeling.

”Da vi for to år siden rykkede fra Aalestrup til Simested, blev vi fra dag ét taget fantastisk godt imod af Henning. Han modtog os med venlighed, varme - og lyst til at arbejde med de unge menneskers spring- og balanceteknik. Henning er nemlig selv gammel spring- og idrætsinstruktør, og det har alle vores unge basketspillere i den grad nydt godt af. Henning tager airtracken frem hver tirsdag, og underviser alle vore ungdomshold i spring- og balance-teknikker. Det har haft en mærkbar positiv effekt for spillerne på basketbanen.

Henning nyder arbejdet med de unge mennesker, og han udstråler en særlig ro og varme, så alle føler sig trygge i hans nærvær. Alle i basketafdelingen sætter stor pris på Henning og er utroligt glade for hans store interesse for vores sport. Henning er den slags person, man bare nyder at være sammen med”, hedder det i indstillingen fra basketballspillerne i Aalestrup.

Fritidsprisen består af en statuette udført af bronzestøber og billedkunstner Lene Purkær og en pengegave på minimum 3.000 kr. samt et diplom.

Prisen blev overrakt af formand for kultur- og fritidsudvalget Asger Andersen og formand for idrætsrådet Poul Erik Pedersen.

Begge satte sig efter prisoverrækkelsen i bilen og fortsatte til Vegger, hvor de fik selskab af Peter Otto, formand for DGI Nordjylland.

Sammen overrakte de tre årets udgave af DGI Unglederprisen til 15-årige Camilla Bech, der i Vegger bl. a. udmærker sig som træner for det lokale U9-fodboldhold.

”Camilla er en ung pige, der er meget engageret i vores forening”, lyder det fra Vegger IF.

”Hun er frivillig træner for vores U9-hold, og hun er altid klar på opgaver, der opstår i vores klub, både som træner men også øvrige opgaver. Og så er hun altid klar en frisk bemærkning.

Camilla spiller selv fodbold som målmand, og man kan altid høre hende. Samtidig har hun taget ansvaret for rengøringen af vores klubfaciliteter, hvilket hun sætter en ære i at gøre ordentligt. Hun gør det rigtig godt og har dermed æren for, at lokalerne altid er rene og imødekommende til glæde alle vores medlemmer. Sammenfattende er hun med sit store engagement i vores forening med til at skabe en god klubkultur i Vegger IF”, lyder det rosende om den 15-årige modtager af Unglederprisen.

Med unglederprisen følger en pengegave på 2.500 kr. samt et diplom.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...