27. september kan du få inspiration til, hvordan man opnår optimal livsglæde, når professor Dorthe Kirkegaard Thomsen den gamle byrådssal i Løgstør

LØGSTØR: Hvad gør os lykkelige? Og er det nu også alt, der forekommer os fristende og tillokkende, der reelt fører til en større lykkefølelse og et mere vellykket liv?

Det er blot nogle af de spørgsmål, professor cand.psych. og ph.d. Dorthe Kirkegaard Thomsen fra Psykologisk Institut på Århus Universitet vil forsøge at gøre forsamlingen klogere på, når hun torsdag 27. september kommer til Løgstør for at holde foredrag under overskriften "Dit Livs Historie".

I foredraget vil Dorthe Kirkegaard Thomasen bl. a. præsentere historier om mennesker, der trives og føler livskvalitet, for derigennem at inspirere tilhørerne til, hvilken kurs deres egen kompasnål bør følge, så de bedre kan navigere igennem tilværelsen og træffe de rigtige beslutninger.

Foredraget indgår i vidensfestivalen Hearts and Minds, som i alt omfatter foredrag i 35 byer spredt over hele landet.

Lokalt er det Folkeuniversitetet Vesthimmerland, der står bag arrangementet.

Rammen om foredraget bliver den gamle byrådssal i Løgstør, og da Folkeuniversitetet i forbindelse med arrangementet er vært ved et let traktement, ser kasserer Minna Kristensen gerne, at man forhåndstilmelder sig - enten på tlf. 98671443 eller på via mail-adressen minnakurt@gmail.com

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...