Med støtte fra tre lokale virksomheder er det lykkes at opstille en hjertestarter i rundkørslen for enden af Hans Egedes Vej og ved indkørslen til Tvebjergvej i Aars

Aars har fået en hjertestarter mere. Med støtte fra tre lokale virksomheder er det lykkes at opstille en hjertestarter i rundkørslen for enden af Hans Egedes Vej og ved indkørslen til Tvebjergvej. Dermed øges sikkerheden for beboerne i det store boligområde, og man kan rolig sige, at de tre virksomheder har hjertet på rette sted.

Formanden for Grundejerforeningen Tvebjerg Sø, Steen Engen, fortæller i en pressemeddelelse, at hjertestarterprojektet er et samarbejde mellem grundejerforeningerne på Tvebjergvej og Hans Egedes Vej, som blev påbegyndt for ca. to år siden.

Projektet er muliggjort via en flot donation på 25.000 kroner fra Fonden Himmerland, som er stiftet af Himmerland Forsikring og støtter almennyttige formål. Desuden har Vesthimmerlands El-Forsyning doneret ca. 150 m kabel og sørger for eltilslutning. Endelig har Nordkabel tilbudt en meget favorabel pris på at grave det lange elkablet ned.

Samarbejdet med de tre lokale virksomheder beviser endnu engang, at byens lokale virksomheder tænker på borgerne og gerne vil støtte gode lokale projekter, der er til gavn for mange i byen.

Derfor opfordrer de to grundejerforeninger også til, at flest mulig fra byen bakker op om vores lokale virksomheder.

Placeringen i rundkørslen betyder, at hjertestarteren er meget tilgængelig og hurtigt kan hentes af en af byens hjerteløbere eller af dem, som er tæt på offeret, hvis uheldet skulle være ude. Hjertestarteren er registreret på Hjertestarter.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...