Den prisvindende kok Daniel Ditman tiltræder stillingen som assisterende HimmerLand-køkkenchef pr. 1. august

Det tidligere Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten, opruster nu yderligere i køkkenregionerne.

Det sker, når den prisvindende kok, Daniel Ditman, tiltræder stillingen som assisterende HimmerLand-køkkenchef pr. 1. august.

- Jeg er både glad og stolt over, at det er lykkedes os at trække Daniel og hans stærke kompetencer til HimmerLand.

- Med Daniel på holdet kan vi præsentere et af de allerstærkeste køkkenteams i Nordjylland, og det kommer vore gæster til gode, forklarer direktør for HimmerLand, Mark Bering.

Daniel Ditman har mange års erfaring i branchen, men har de seneste seks år arbejdet som køkkenchef i Musikkens Spisehus.

Han glæder sig blandt andet til at blive en del de store ambitioner, som bestyrelse og direktion hos HimmerLand arbejder målrettet mod at indfri:

- Jeg har store forventninger til at blive en del af et ambitiøst sted i stærk fremdrift. Mine år hos en række af regionens bedste restauranter har givet mig masser af erfaring med i bagagen, som jeg håber, kan dryppe af på HimmerLand. Samtidig ser jeg også meget frem at samarbejde med Peter Frydkjær i hans rolle som køkkenchef, lyder det fra Daniel Ditman.

Peter Frydkjær, der har været ansat som køkkenchef hos HimmerLand siden april, har også høje forventninger til samarbejdet med Daniel Ditman:

- Jeg glæder mig meget til, at Daniel bliver en del af holdet. Daniel og jeg er uddannet samtidig og vi har fulgt hinandens karrierer løbende siden da. Jeg ved derfor også, at Daniel – foruden sine færdigheder inden for gastronomiens verden – har nogle imponerende styrker inden for struktur, som gør ham til min perfekte sparringspartner, fremhæver Peter Frydkjær.

HimmerLand råder i alt over tre spisesteder: Restauranten, Brasseriet og Backstage at Bobby’s.

Tilsammen tilbyder de et omfattende udvalg af spisemuligheder inden for det franske-nordiske køkken, klassisk danske bistroretter samt amerikanske og engelske favoritter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...