Skærtorsdag kan man kigge indenfor hos resortet i Gatten

GATTEN: Skærtorsdag 18. april holder Himmerland Golf & Spa Resort åbent hus.

Så er du på udkig efter festlokationer, børnevenlige aktiviteter eller er du blot nysgerrig på golfens verden, så er muligheden denne dag i Gatten fra klokken 13 til 16.

Siden årsskiftet har den nye direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, Mark Bering, arbejdet med en række initiativer, som skal signalere åbenhed og give himmerlændingene lyst til at benytte sig af resortets mange muligheder.

- Mange tror fejlagtigt, at Himmerland Golf & Spa Resort kun henvender sig til golfturister, og den opfattelse ønsker vi at lave om på. Vi håber, at åbent hus-arrangementet kan være med til at udbrede kendskabet til resortets mange tilbud, så vi kan udvide sæsonen med flere helårsgæster, lyder det fra Mark Bering i en pressemeddelelse.

Ved åbent hus arrangementet 18. april kan børn og barnlige sjæle nyde dagen i badeland eller bowlinghallen, hvor der er gratis adgang mellem 13 og 16.

Fit&Sund tilbyder blandt andet yoga og crossdance i træningslokalerne, og golfinteresserede kan komme på rundtur i en 6 seaters-golfbil eller forsøge sig med udslag på Driving Range.

I restauranten får dagens besøgende mulighed for at smage på køkkenets nye frokostkort og hente ny inspiration til konfirmation og bryllup. Det vil desuden være muligt at opleve hotellets nyrenoverede værelser og spaafdeling.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...