ÅRSMØDE: Danske Handicaporganisationer i Vesthimmerland til årsmøde

VESTHIMMERLAND: - Da Kommunalbestyrelsen besluttede at bygge en ny svømmehal i Aars, sendte vi derfor en skrivelse for at høre, om der blev taget hensyn til de handicappede.

Den sag er endnu ikke helt på plads.

Sådan oplyste formanden for Danske Handicaporganisationer i Vesthimmerland, Leif Holm Nielsen, på årsmødet i Globen i Løgstør.

Vi fire, der sidder i handicaprådet, besluttede at holde formøde en time inden selve mødet, og det har vist sig at være en stor succes.

Formøde en succes

Vi gennemgår dagsorden sammen for at opnå fælles forståelse for punkterne og dermed fælles fodslag på møderne, tilføjede Leif Holm Nielsen i sin beretning.

Formanden aflagde beretning for året og nævnte, at bestyrelsen havde haft en del udfordringer i det forløbne år, og at der var holdt seks bestyrelsesmøder.

Møderne blev flyttet fra Østermarksskolen til Cimberkroen for at få et lokale, der var klar til at bruge til møder og hvor der var mulighed for lave en kop kaffe.

Leif Holm Nielsen har deltaget i formandsmøder i Viborg, repræsentantskabsmøde i Kolding og formandsmøder i Høje Tåstrup (DH Hovedsæde)

Danske Handicaporganisationer centralt har skiftet direktør, idet Lars Midtiby siden er blevet direktør i Danmarks Naturfredningsforening.

Ny direktør i DH er Kathrine Mandrup Tang, som kommer fra en stilling som vicedirektør i Danske regioner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...