Lørdag vil Lanternen syde af håndbold-feber

LØGSTØR: Lørdag 5. januar kommer Kultur- og Idrætscenter Lanternen - og resten af håndbold-Danmark - til at syde af aktivitet, når der for første gang holdes åbent hus under overskriften ”Håndboldens Dag”.

Lokalt er det i sagens natur Løgstør Håndboldboldklub, der står bag arrangementet, og værterne i Lanternen garanterer på forhånd for store smil og sved på panden.

På Håndboldens Dag vil der bl. a. være mulighed for at spille med bløde håndbolde, deltage i en five-a-side-turnering og blive udstyret med familiediplomer, smarte tatoveringer og VM-plakater.

- Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet.

- Jeg håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er.

- Derfor håber vi også at se både nye og kendte ansigter i hallen 5. januar. Alle er velkomne, understreger Martin Ravn fra Aktivitetsudvalget i Løgstør Håndboldklub..

”Håndboldens Dag” er bevidst placeret lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra 10. januar.

Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom der vil være mulighed for at vinde billetter til VM-finalen i herrehåndbold. Hvis man altså er tilstrækkelig heldig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...