Løgstør Håndboldklub står bag prisen sammen med klubbens hovedsponsor

LØGSTØR: Jutlander Bank Guld er en pris som i 2018 blev indført i samarbejde med klubbens hovedsponsor, Jutlander Bank, i forbindelse med afholdelse af klubbens første Håndboldgalla, som er en stor afslutningsfest for ungdomsafdelingen i Løgstør Håndboldklub.

Prisen gives til en frivillig i Løgstør Håndboldklub for noget ekstraordinært, noget sjovt, noget positivt, for dedikation, for engagement. Alt i alt gives prisen for noget, som gavner Løgstør HK i en positiv retning.

Desværre har klubben været nødt til at aflyse Håndboldgalla pga. coronavirus. Men trods corona har klubbens Børne- og Ungdomsudvalg valgt at kåre en af sine mange ihærdige frivillige ved at overraske vinderen sammen med afdelingsdirktør fra Jutlander Bank Løgstør, René Christensen, hjemme på behørig afstand. I år gik hæderen til Karsten ”Sumi” Pedersen.

Begrundelsen er som følgende:

”I år vil vi gerne hylde en person, som løser utroligt mange opgaver i vores klub. En person, som tager ansvar, hjælper hvor der kan hjælpes. ”Nej” er ikke et ord, som personen benytter, når der fra klubbens side bedes om hjælp til en eller anden stor eller lille opgave. En søndag ser typisk således ud for årets vinder af Jutlander Bank Guld, Karsten ”Sumi” Pedersen.

Kl. 9.30 er han træner for et hold i f.eks. Fjerritslev Idrætscenter, hvor personen ikke har børn på. Når den kamp er vundet, hopper han i bilen for at køre til f.eks. Aars, hvor personen er træner for et andet hold, hvor hans ene søn spiller.

Når den kamp er vundet, kører han tilbage til Lanternen, hvor han overværer en kamp med hans datter. Når den kamp er vundet, sætter han sig gerne ved dommerbordet, hvor personen styrer uret ved klubbens 3. division herrer.

Når den kamp er vundet, går han i omklædningsrummet for at klæde om til en kamp, som han selv skal spille. En typisk kampdag i denne sæson for årets vinder af Jutlander Bank Guld. For at summere op om årets vinder af Jutlander Bank Guldprisen 2020, Karsten ”Sumi” Pedersen. Han er selv spiller. Han er ungdomstræner på flere årgange. Han hjælper altid gerne til med juletræer, Nibe Festival, sponsorløb, opstilling og nedtagning ved hjemmestævner og meget, meget mere. Han er en rigtig klubmand, og et stort forbillede for os andre frivillige i vores klub.”

Tidligere vindere af prisen er Knud Zimmer og Ejnar Sønder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...