Samtlige 60 værelser bliver shinet op i løbet af de kommende fire måneder

GATTEN: Der bliver masser af arbejde til lokale håndværkere, når Himmerland Golf & Spa Resort over de kommende fire måneder investerer cirka 16 millioner kroner i renovering af samtlige 60 værelser.

I spidsen for det omfattende renoveringsprojekt står Mark Bering, der så sent for en uges tid siden havde første arbejdsdag som administrerende direktør for Himmerland Golf & Spa Resort.

- Himmerland Golf & Spa Resort er et fantastisk sted, og jeg er utroligt glad for, at bestyrelsen har givet mig muligheden for at begynde mit arbejde her på stedet med at renovere og modernisere samtlige værelser.

- Det giver endnu bedre betingelser for at udbrede budskabet om dette fantastiske sted både i forhold til ferieophold og som rammen for kurser og konferencer, siger den nytiltrådte direktør.

Der er som nævnt afsat cirka 16 millioner kroner til renoveringen, der hovedsageligt udføres af lokale håndværksfirmaer og forventes gennemført inden begyndelsen af maj.

Det betyder også, at renoveringen er færdig, når Europa Tour turneringen i golf, Made in Denmark, vender tilbage til Himmerland fra 23. til 26. maj.

- Da vi har en forholdsvis kort periode til at gennemføre et stort projekt, er vi helt afhængige af de mange dygtige lokale håndværksvirksomheder.

- Samtidig er det en stor fordel, at Himmerland Golf & Spa Resort er ejet af Lars Larsen Group. Vi har haft et fremragende samarbejde med Interior Direct, som er en virksomhed specialiseret i design af hoteller, ligesom vi kan bruge andre virksomheder i Lars Larsen Group til at sikre, at værelserne bliver udstyret med de bedste senge, dyner, puder, møbler og så videre, siger Mark Bering.

Indtil arbejdet er færdigt, kan interesserede følge med i udviklingen på Facebook og Instagram.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...