Det første tiltag i bestræbelserne på at få flere lokale til at besøge Himmerland Golf & Spa Resort bliver et gourmet-arrangement i golfcenterets restaurant

GATTEN: Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten skal ikke bare være for golfspillere.

Golfcenteret skal også gerne være et sted, hvor lokalbefolkningen tager hen for at spise, spille minigolf eller benytte sig af centrets øvrige faciliteter.

- Vi har et ønske om at være et åbent sted, som ikke kun henvender sig til golfturister og kongresser. Vi synes selv, vi har en masse at byde på - også for lokalbefolkningen i hele Himmerland, og håbet er, at vi kan blive et udflugtsmål, der tiltrækker en masse himmerlændinge hele året rundt, lyder det fra den nye direktør Mark Bering, som tog over i Gatten omkring årsskiftet.

Det første tiltag i bestræbelserne på at få flere lokale til at besøge Himmerland Golf & Spa Resort bliver et gourmet-arrangement i golfcenterets restaurant.

Køkkenchef Magnus Toft Pedersen har til lejligheden sammensat en tre retters-menu, inspireret af det fransk-nordiske køkken.

- Og i det hele taget vil foråret vil byde på en masse spændende arrangementer på Himmerland Golf & Spa Resort.

- De forskellige løbende tilbage kan forhåbentlig være med til at skabe en masse liv i vore forskellige faciliteter såsom badeland, bowlingcenter og spaafdeling, håber Mark Bering.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...