Nye investeringer i Himmerland Golf & Spa Resort skal over tid gøre golfcenteret til en bedre forretning

GATTEN: Det er ikke kun adressen, der bliver ændret, når Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten om føje tid ”flytter” fra Centervej 1 til Lars Larsens Vej 1 - som en anerkendelse af dyne-købmandens mangeårige indsats for turismen og golfsporten i Vesthimmerland.

Bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Jacob Brunsborg, løfter samtidig sløret for massive investeringer, der over de kommende år skal gøre Himmerland Golf & Spa Resort endnu mere attraktivt og familievenligt.

- Det skal gøres endnu bedre at eje eller leje en bolig i Himmerland, og derfor vil vi blandt andet investere i at gøre området mere familievenligt. Blandt andet ved at etablere nye legepladser, bygge indendørs tennisbaner og paddlebaner og etablere vandsportsaktiviteter på søen.

- Det sker samtidig med, at vi anlægger en helt ny academy-bane, varsler Jacob Brunsborg.

Den nye mand i spidsen for Jysk-koncernen - og altså også for Himmerland Golf & Spa Resort - er ikke i tvivl om, at investeringerne vil tiltrække flere gæster og dermed give et vigtigt boost til Himmerland Golf & Spa Resort.

- Stedet betyder rigtig meget for vores familie, og det er vigtigt, at Himmerland Golf & Spa Resort også fremover kan skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

- Det er jo ingen hemmelighed, at Himmerland Golf & Spa Resort har givet underskud mange år i træk, så formålet med investeringerne er selvfølgelig også at tiltrække flere gæster og dermed forbedre indtjeningen, siger Jacob Brunsborg.

Det er endnu for tidligt at sige, hvornår de nye aktiviteter er klar til gæsterne, men de første skridt til at sætte projekterne i gang er allerede taget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...