- Det er guld værd, siger leder af Barnets Blå Hus i Aars, Ole Smed

En traktor, legetøj med Gurli Gris og smykker. Det er nogle af de ting, som børnene fra Barnets Blå Hus Vesthimmerland i Aars har ønsket sig til jul.

Børnenes juleønsker er nu blevet opfyldt takket være dagligvarekæden Lidl, hvor medarbejderne fik idéen til at sprede lidt ekstra juleglæde ved at opsætte ønsketræer på deres kontorer i Aarhus og Kolding. Her blev børnenes ønsker hængt op som små hjertekort på flotte grantræer, som de enkelte Lidl-afdelinger kunne tage ned og opfylde.

- Jeg er simpelthen så stolt og glad over, at så mange af vores medarbejdere har taget initiativ og bakket op om vores Lidl Ønskejuletræ, hvor vi sammen har opfyldt mere end 125 julegaveønsker fra børn i hele Danmark, som har udfordringer på grund af alkohol- eller stofmisbrug i familien.

- Jeg håber, at vores bidrag kan gøre en lille forskel i denne juletid, for de mange trængte familier, siger Sine Dolberg, HR-chef i Lidl Danmark.

De mange gaver bliver nu uddelt til børnene, som forventningsfulde har glædet sig til at åbne dem, siger Ole Smed, som er leder af Barnets Blå Hus Vesthimmerland:

- Det betyder rigtig meget for børnene, at der er nogen, de ikke kender, som tænker på dem og faktisk har en gave til dem. Det gør dem rigtig glade. Der var for eksempel en dreng, som ønskede sig et bestemt par sorte træningsbukser. De ligger nu pakket ind og venter på ham. Det er guld værd, at børnene kan opleve glæden ved at få lige det, de ønsker sig, konstaterer Ole Smed.

Udover børnene i Barnets Blå Hus i Vesthimmerland har Lidl også doneret julegaver til børnene i de øvrige fem afdelinger af Barnets Blå Hus i Aalborg, Frederikshavn, Svendborg, Slagelse og Rønne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...