Nye film på vej i biografen i Løgstør

LØGSTØR: Fugle og grise i fælles kamp mod en ny fjende.

Det er, hvad biografgængerne i Løgstør kan opleve fra torsdag, når Løgstør Bio viser tegnefilm nr. 2 i serien om ”Angry Birds”.

I filmen er både de ikke-flyvende vrede fugles og de intrigante grønne grisebassers øer i fare.

Det tvinger fugle og grise til at skubbe de evige skænderier til side og danne et noget anderledes superteam for at redde deres hjem.

Samtidig med ”Angry Birds 2” har Løgstør Bio også premiere på den livsbekræftende komedie ”Poms - dans for livet” med Diane Keaton på rollelisten.

Diane Keaton spiller rollen som en moden kvinde, Martha, der sætter sig for at stable sit eget cheerleading-hold på benene i pensionist-enklaven Sun springs.

Og trods modstand fra Sun Springs sødt smilende og selvbestaltede præsident Vicki, trods mangelfulde træningsforhold, trods stive lemmer og ømme led (heraf flere kunstige) og trods forsøg på at latterliggøre de gråhårede pompons-svingende kvinder lykkes det i sidste ende Martha at stable holdet på benene … og at svejse et ubrydeligt sammenhold blandt de rebelske pensionister.

”Poms – Dans for livet” handler overordnet om at få det bedste ud af livet - hele livet. Britiske Zara Hayes har instrueret, og på rollelisten står udover Diane Keaton navne som Jacki Weaver, Pam Grier og Rhea Perlman.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...