Tirsdag udbrød der brand i en landbrugsejendom tæt ved Aars

AARS: Dele af en gård ved Løgstørvej tæt på Aars blev tirsdag sidst på eftermiddagen flammernes bytte, da der udbrød brand i en længe og en hal.

- Det brænder godt endnu, konstaterer indsatsleder Caspar Weisberg fra Nordjyllands Beredskab i Vesthimmerland Kommune tirsdag kort før kl. 20.

Alarmen lød klokken 16.18, og ilden havde godt fat, da beredskabet nåede frem.

- I den ene længe stod der bigballer til halmfyr og ved siden af længen en hal. Begge brænder fortsat, fortæller indsatslederen.

Nordjyllands Politi har haft travlt med at redde de får, som stod i den ene af bygningerne. Fårene blev sidst på eftermiddagen evakueret og kom ud på en mark i nærheden af bygningerne.

Tirsdag aften er problemet, at vindretningen er mod de bygninger, beredskabet har reddet fra flammerne. Desuden at der på bygningerne er store tagplader, som besværliggør slukningsarbejdet.

- Vi bliver ikke færdige her til aften. Bygningerne kommer til at brænde ned, og vi vil have brandvagter på hele natten, siger Caspar Weisberg.

I løbet af eftermiddagen og aftenen har brandfolk fra stationerne Aars, Farsø og Aalestrup deltaget i slukningsarbejdet. Herudover har frivillige assisteret med henholdsvis luftforsyning og en tankvogn.

Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...