Lindy fra "Rigtige mænd" holder oplæg

LØGSTØR: Når egnens mange frivillige fredag 28. september samles til "Frivillig Fredag" i Lanternen i Løgstør, vil konceptet være lidt anderledes end tidligere.

- I Vesthimmerland har vi siden 2011 fejret de frivillige med et marked om lørdagen, men i år er arrangementet ændret til et fredagsarrangement.

- Der vil stadig være stande og uddeling af årets frivilligpris, men der vil bl. a. også være tilbud om motion for seniorer, nævner

Inga Nielsen, formand for Frivilligrådet i Vesthimmerland.

Programmet i Løgstør byder således på diverse workshops med fokus på Bevæg dig for livet, seniorgymnastik og et aktivt liv med demens, ligesom der vil være oplæg ved bl.a. Lindy Aldahl.

Hele formålet med "Frivillig Fredag" er at hylde og anerkende det store frivillige sociale arbejde, der dagligt udfolder sig i det vesthimmerlandske.

- Vi har i Vesthimmerland rigtig mange frivillige, så vi håber, at mange vil komme og fejre dem.

- Samtidig håber vi også, at mange vil komme og se og blive inspireret til, hvad man kan lave i sin fritid, opfordrer Inga Nielsen, og hun bakkes op af formand for kultur- og fritidsudvalget i Vesthimmerland, Asger Andersen.

- Vores største fælles udfordring som samfund er kampen mod ensomhed og lænestol, og her spiller de frivillige en altafgørende rolle i den gensidige motivation for at lave aktiviteter sammen. Uanset om aktiviteten har et socialt, kulturelt eller motionsmæssigt formål, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...