Vesthimmerlands Bibliotekerne havde inviteret tryllekunstner på besøg

AARS: Der var fyldt godt op, da tryllekunstneren Tryllestøv gæstede Vesthimmerlands Biblioteker og sørgede for magi og ballondyr i børnenes efterårsferie.

I alt var 150 børn og voksne mødt op til trylleshowet "Tryllestøv" på Aars bibliotek.

Med høj hat og tryllekappe på inviterede Tryllestøv, alias Helle Lyngholm, kendt fra "Danmark har talent", børnene med op på scenen, hvor de sammen tryllede både en rotte, en kanin, en due og en slange frem.

En af dem, der optrådte på scenen sammen med Tryllestøv, var 7-årige Laura Dahl. Laura kunne bagefter fortælle, at det havde været en rigtig sjov oplevelse:

- Jeg blev lidt genert, men hun var sød. Det var sjovt, fordi hun tryllede en lille slange frem. Og jeg fik en ballonhund med hjem, som jeg bagefter gav til min veninde, Ella. Det var et rigtigt sjovt trylleshow. Mega godt! Og tryllekunstneren havde en flot blå kjole på, lyder det begejstret fra Laura.

Alle børnene fik ballondyr med hjem, og efter forestillingen var der både mulighed for at vinke til duen og klappe kaninen.

- Det var dejligt at se så mange glade og engagerede børn, der sammen med deres forældre, var mødt op til en spændende eftermiddag med tryllekunst og ballondyr, konkluderer Pernille Haurum fra Vesthimmerlands Biblioteker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...