På alle fronter kan arrangørerne melde om fremgang, når det ottende Kanal Gourmet og Kultur Rally afvikles 26. maj

LØGSTØR: Alle kræfter er lagt i, for at deltagerne i Lions Club Løgstørs populære Kanal Gourmet og Kultur Rally i år skal få et yderligere udbytte af oplevelsesturen langs Frederik d. VII’s kanal.

Holdene bliver mindre, så der bliver bedre mulighed for, at alle kan høre guidernes fortællinger. Og antallet af både, der sejler deltagerne retur fra Lendrup og til Løgstør, er i den ottende udgave af arrangementet tilsvarende øget, så endnu flere kan nyde sejlturen på kanalen.

Antallet af bidragydere i form af kunstnere og leverandører af smagsprøver er ligeledes vokset, så der er på alle fronter en fremgang, når Kanal Gourmet & Kultur Rallyet afvikles søndag 26. maj 2018.

- Vi har haft et stort forsalg af billetter, og vi forventer også i år at kunne melde udsolgt.

- Glædeligt er det, at rigtig mange kommer udefra, og at der er tilmeldt deltagere fra hele landet og Norge. Det er med til at understrege, hvor populært arrangementet er, og at rallyet virkelig er noget, vi i Løgstør kan være stolte af, fremhæver Jens Lauritzen, der er Lions Club Løgstørs tovholder på projektet.

26. maj har længe også været i spil som dato for det forestående folketingsvalg, men trods dét har både skatteminister Karsten Lauritzen og folketingsmedlem Bjarne Laustsen givet tilsagn om at være guider for hvert sit hold.

– Jeg holder mit ord og møder op, siger Bjarne Laustsen, der også har været guide i foregående syv år, Kanal Gourmet & Kanal Rallyet er blevet afviklet.

- Rallyet er en god tradition, hvor jeg får genopfrisket de mange minder, jeg har fra min tid som autolakerer i Løgstør. Vi får snakket om en masse ting om egnen og naturen, og undervejs bliver der forhåbentlig også tid til en historie, som får smilet frem, bemærker han.

Tilmelding til Kanal Gourmet & Kultur Rallyet sker via hjemmesiden Kanalrally.dk

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til humanitært, kulturelt arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...