Arrangører håber på bedre corona-tider og planlægger at holde messe i Løgstør 20. og 21. marts 2021

Flere end 90 udstillere var med i 2019, da Kultur- og Idrætscenter Lanternen og Messecenter Vesthimmerland for anden gang gik sammen om at arrangere forårsmesse i Løgstør.

Nogenlunde samme niveau håber de to parter at nå op på, når de - efter planen - forsøger at gentage succesen i 2021. Nærmere bestemt i weekenden 20.-21. marts.

- Vi har allerede fået en masse positive tilkendegivelse fra erhvervslivet og detailhandlen i hele Vesthimmerland, og vi har derfor nu sat gang i salget af stande på ”Forår i Lanternen”-messen, oplyser direktør i Messecenter Vesthimmerland, Brian Otte.

En ikke uvæsentlig joker i den forbindelse er naturligvis udviklingen i corona-situationen.

- De nuværende regler for gennemførelse af messer er lidt restriktive, men selv ud fra de nuværende regler skønner vi, at det er muligt at gennemføre forårsmessen.

- Samtidig håber vi naturligvis, at retningslinjerne i marts 2021 er lempet lidt mere, så vi får mulighed for at forsamle tilstrækkeligt mange gæster til at vores mange udstillere får noget ud af at stå på deres stande.

- Og skulle det mod forventning vise sig, at vi bliver nødsaget til at udsætte eller aflyse forårsmessen i marts 2021, får alle udstillere naturligvis deres indbetalte standleje refunderet, såfremt de ikke har mulighed for at deltage i en evt. udsat messe senere på året, understreger Brian Otte og centerleder i Lanternen. Dorte Svenningsen,

Foreløbig satser de to - sammen med den øvrige styregruppe - på, at de til foråret kan præsentere et ”væld af nyheder og spændende produkter indenfor kunst, bolig, biler, camping, havemøbler, tøj, brugskunst, hotel- og restaurant, blomster og planter samt meget mere”.

- ”Forår i Lanternen” har med stor succes været afviklet hvert andet år siden 2017, og vi glæder os til også at kunne gennemføre messen i 2021, erklærer Dorte Svenningsen på vegne af de lokale arrangører i Løgstør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...