Mere end 80 udstillere har meldt deres ankomst med et væld af nyheder og spændende produkter

LØGSTØR: Når MCVH Messecenter Vesthimmerland i Aars sammen med Kultur- og Idrætscenter Lanternen i Løgstør står bag messen ”Forår i Lanternen” i weekenden 16.-17 marts, så kan der meldes alt udsolgt på forhånd.

Dermed tegner forårsmessen, der afvikles i kultur- og idrætscenteret i Løgstør, til at blive en stor succes igen i år

- Vi oplever en helt enorm interesse og opbakning fra erhvervslivet og detailhandlen i hele Vesthimmerland for at komme med på Forår i Lanternen. Ja, faktisk har vi måtte finde ekstra arealer til standpladser - både indenfor og udenfor i Lanternen for at imødekomme alle forespørgsler, siger Brian Otte, direktør i MCVH Messecenter Vesthimmerland.

”Forår i Lanternen” blev i 2017 afviklet første gang i et samarbejde imellem MCVH Messecenter Vesthimmerland og Kultur- og Idrætscenter Lanternen. Messen blev en stor succes med mere end 4.000 besøgende og en Lanterne, der også dengang var fyldt med mange spændende udstillere.

- MCVH Messecenter Vesthimmerland har stor erfaring med at arrangere messer og et stort netværk af udstillere, som vi kan henvende os til. Denne erfaring kombineret med at Løgstør har nogle fantastisk velegnede rammer for afvikling af forårsmessen i Lanternen sammenholdt med en utrolig stor opbakning blandt byens foreninger, handlende og erhvervsliv, gør dette samarbejde helt unik, fortsætter Dorte Svenningsen, Centerleder i Kultur- og Idrætscenter Lanternen.

Mere end 80 udstillere har meldt deres ankomst med et væld af nyheder og spændende produkter indenfor kunst, bolig, biler, camping, havemøbler, tøj, brugskunst, hotel- og restaurant, blomster og planter samt meget mere.

Der vil være masser af underholdning - både for børn og voksne. F.eks. åbner Løgstør Bio dørene og viser børnefilm igennem hele messens åbningstid både lørdag og søndag - og der er gratis popcorn til alle børnene.

Lørdag får messen også besøg af ”Tryllestøv” - tryllekunstneren, der er kendt fra ”Danmark har Talent”, hvor hun tog Jarl Friis med storm. Hun blev Danmarksmester i børnetrylleri i 2016. Tryllestøv laver en masse ballondyr til alle børnene under showet.

Til de voksne er der underholdning med ”Rogers” - et band, der med Kenneth Rogers i spidsen. Der bliver også besøg af politikere i ”Den varme stol”, der under en sjov og anderledes ledelse af Christian Mejdahl, fhv. formand for Folketinget, bliver udfordret med sjove spørgsmål om alt i øst og vest(himmerland) op til det forestående folketingsvalg.

Løgstør Handelsstandsforening er også på banen med et storstilet modeshow på Spar Nord Scenen søndag eftermiddag.

Åbningstalen afholdes af borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...