Glæde hos The Party Next Generation

AARS: Det har indtil for nylig været frygtet, at de over 600 deltagere i "The Party Next Generation" måtte undvære det sædvanlige lysshow, når det store computertræf igen bliver afholdt i Messecenter Vesthimmerland i Aars i januar.

De seneste to år har "The Party Next Generation" lejet lysudstyr til en favorabel pris af diskoteket "Larger Than Life", men dette er ikke længere muligt, da diskoteket er lukket ned.

Siden har arrangørerne forsøgt at finde en ny udlejer af udstyret, men det har vist sig at være for dyrt, så nu bliver der i stedet indkøbt eget udstyr til formålet. Takket være en donation på 39.794 kroner fra Fonden for Sparekassen Himmerland.

Donationen skaber ikke uventet glæde hos folkene bag computertræffet, for lysudstyret er med til at skabe god underholdning for både deltagere og tilskuere.

- I sig selv er hallen lidt småkedelig. Men hvis du sætter noget lys på, giver det en helt anden stemning, fremhæver arrangør Sten Gass Sibbesen, som forklarer, at lysudstyret består af LED-pærer, der kan lyse i forskellige farver.

"The Party Next Generation" bliver afholdt hvert år i januar - næste gang 4.-6. januar 2019.

Meningen er dog, at lysudstyret også skal kunne lånes af andre foreninger i lokalområdet i forbindelse med fester o. l.

Investeringen i eget lysudstyret betyder samtidig, at arrangørerne af det årlige computertræf i Aars forventer at kunne lave et større overskud. Penge, som efterfølgende udloddes til forskellige gode formål i Aars og omegn.

I 2017 blev overskuddet på omkring 30.000 kroner og i 2018 på omkring 50.000 kroner.

"The Party Next Generation" blev første gang afholdt i 2017, og planen er indtil videre at afholde arrangementet minimum tre gange mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...