Kirkerne i Vesthimmerland var godt besøgt ved den første søndag i advent. Vi kiggede forbi nogle af kirkerne i Løgstør og omegn

VESTHIMMERLAND: Søndag 1. december var der også første søndag i advent. Det gav masser af liv i en række af områdets mange kirker, som var godt besøgt denne dag.

Vesthimmerland Folkeblads meddeler Mogens Lynge tog en tur rundt til kirkerne denne søndag.

I Ranum Kirke var det fra morgenstunden Nini Lodahl Gjessing, der stod for både gudstjeneste og barnedåb, og der var dejlig korsang af Ranum Kirkekor under ledelse af organist Kim Bernt Jensen.

Senere var der børne- og familiegudstjeneste i Salling Kirke, hvor det var sognepræst Torben Haahr og dukkerne Henrik og Emma, der stod for gudstjenesten. Toppedalsskolens indskoling stod for et flot Lucia optog.

Også i Kornum Kirke skete der noget, og her var det Pernille Vigsø Bagge, der stod for 9. læsninger og gudstjenesten, mens Løgstør Sognekor under ledelse af organist Asbjørn Høgholm sang julesange.

I Overlade var der gudstjeneste med sognepræst Dorte Bang, og her var Farsø Koret på besøg. Efter gudstjenesten inviterede menighedsrådet til juletræsfest i Overlade Hallen, hvor der var gløgg og æbleskiver og slikposer og dans om juletræet.

I Løgsted Kirke var det igen sognepræst Pernille Vigsø Bagge, der stod for 1. søndag i advent, og her var der besøg af Brovst Pigegarde, som spillede julemusik.

Sidst på eftermiddagen var det Vilsted Kirke, hvor den nye vikar stod for en festlig gudstjeneste, og denne sluttede med, at Vilsted Medborgerforening serverede risengrød efter gudstjenesten i Byens Hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...